11 Οκτωβρίου 2011

Η 5η ΑΓΕΛΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ


Ξεκινώντας μια νέα δημιουργική χρονιά, τα λυκόπουλα της 5ης Αγέλης Λάρισας επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά μια από της πιο σημαντικές αρχές του προσκοπισμού, αυτή της αγάπης και του σεβασμού προς όλα τα ζώα. Με σύνθημα λοιπόν
"Αγαπώ - σέβομαι - φροντίζω τα ζώα"
διοργάνωσαν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 διαγωνισμό ζωγραφικής στην πλατεία Ταχυδρομείου. Η πλατεία γέμισε από λυκόπουλα, αλλά και από άλλα παιδιά της πόλης, που έδωσαν όλη τους την ζωντάνια και τη φαντασία, μέσα από έργα ζωγραφικής, τραγούδια και φυσικά παιχνίδι. Παρά τον άστατο καιρό πήραν μέρος δεκάδες παιδιά της πόλης, είτε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό είτε απλά φτιάχνοντας κάποιες κατασκευές με ζωά που υπήρχαν στο χώρο.

Συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 5 έως 11 ετών, σε δύο κατηγορίες (5-7 ετών & 8-11 ετών) με τα 3 καλύτερα έργα από κάθε κατηγορία να βραβεύονται από την αρχιτέκτονα-μηχανικό και ζωγράφο Βούλα Λέτσιου.

Τον διαγωνισμό ζωγραφικής της 5ης Αγέλης Λάρισας στήριξαν και ευχαριστούμε:
Η 5η Ομάδα Λάρισας, η 5η Κοινότητα Λάρισας, η ΕΚΣ του 5ου Σ.Π.Λάρισας, το "Digramma Digital Stores", οι εφημερίδες "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" και "Κήρυκας" καθώς και αρκετοί φίλοι του συστήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: