17 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ 5ο ΑRTFOOLS VIDEO FESTIVAL


Τα λυκόπουλα  της 5ης Αγέλης Λυκοπούλων Λάρισας  πήραν μέρος  για δεύτερη χρονιά  στο μαθητικό  διαγωνιστικό κομμάτι του ART FOOLS VIDEO FESTIVAL. Το Φεστιβάλ Artfools έχει αποδείξει και από τις προηγούμενες διοργανώσεις ότι διαθέτει υψηλό ποιοτικό επίπεδο και δίνει βαρύτητα  σε πολιτιστικές κινήσεις που προάγουν τη δημιουργικότητα των μαθητών και γενικότερα των νέων ανθρώπων και τους δίνουν μία ουσιαστική διέξοδο σκέψης και έκφρασης. Ήταν και φέτος ένα φεστιβάλ γεμάτο εκπλήξεις ενδιαφέροντα σεμινάρια, αφιερώματα, καλεσμένους και πολύ καλές ταινίες που κράτησε 9 ολόκληρες μέρες και έδωσε κινηματογραφικό χρώμα στην πόλη της Λάρισας.
Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από την πολιτιστική ομάδα “artfools” υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, τη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας και τη στήριξη του ΤΕΙ Λάρισας. .

Η 5η ΑΓΈΛΗ συμμετείχε  με μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο το ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΔΩΡΟ , το σενάριο της οποίας έγραψε η αγέλη  και  πραγματεύεται την αλληλεγγύη  που όλοι μας μπορούμε να δείξουμε για να αντιμετωπίσουμε  τις δυσκολίες που ζούμε σήμερα.
 Τα  λυκόπουλα  σε αυτή την  ταινία έδωσαν το μήνυμα πως μπορούμε όλοι να βοηθησουμε προσφέροντας  όσο μπορεί ο καθένας μας και πω ακόμη  και η μικρή βοήθεια για κάποιον μπορεί να είναι μεγάλη και σωτήρια.
Η ταινία της 5ης αγέλης ήταν μια από τις 22 συμμέτοχες από ολη την Ελλάδα που διαγωνίστηκαν  και απέσπασε την Β ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ .Άλλη μια διάκριση  που κερδίζει η  5η αγέλη  τα τελευταία χρόνια  με την ενεργή  συμμετοχή της σε  πολύπλευρες και ποικίλες δραστηριότητες   αποδεικνύοντας τη σοβαρή και αξιόλογη παρουσία της στον προσκοπισμό της πόλης μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: