11 Μαΐου 2014

Χρόνια πολλά μανούλα...!!!!!!

Με αφορμή την ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ τα λυκόπουλα της 5ης Αγέλης επισκέφθηκαν το μνημείο της Μητέρας στο λόφο του Φρουρίου. Ετοίμασαν μια απλή γιορτή για να τιμήσουν το πρόσωπο που είναι ότι πιο πολύτιμο και ακριβό έχουμε στη ζωή μας.
Μάνα, μητέρα, μαμά. Τρεις λέξεις μαγικές! . Η πιο γλυκιά και ανιδιοτελής ύπαρξη σε όλο το πλανήτη. Είναι εκεί όταν τη χρειαζόμαστε και πρόθυμη να μας ακούσει και να μας δώσει τις συμβουλές της που είναι πάντα σωστές. Η μητέρα ήταν είναι και θα είναι ξεχωριστή για το παιδί, τον έφηβό, τον ενήλικα. Η γιορτή της μητέρας δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ευκαιρία για να της δείξουμε πόσο πολύ την αγαπάμε!
Τα λυκόπουλα έφτιαξαν ένα στεφάνι και το κατέθεσαν στο μνημείο της μητέρας -φορο τιμής -στο πιο αγαπημένο και οικείο πρόσωπο που με την άδολη και ακατάλυτη αγάπη, αφοσίωση ,στοργή και θυσία μάχεται και αγωνιά καθημερινά για τα παιδιά της. Της αξίζουν πολύ περισσότερα από μια ετήσια γιορτή, της αξίζει καθημερινή αγάπη και τιμή, σεβασμός και ευγνωμοσύνη.
Ευχήθηκαν ΄΄Χρόνια Πολλά΄΄ σ’ όλες τις μανούλες του κόσμου και ένα «μεγάλο ευχαριστώ», που είναι πάντα δίπλα μας,. Σ” αυτόν τον φύλακα-άγγελο Μια αγκαλιά λοιπόν και ένα φιλί, , είναι το μεγαλύτερο δώρο προς αυτόν.











Δεν υπάρχουν σχόλια: